dimecres, 2 de març del 2011

Josephine Foster & Victor Herrero Band en concert a Boadella d'Empordà > 19.03.11

Dissabte 19 de març a la Societat La Caritat, Boadella d’Empordà (Girona)
Josephine Foster & Víctor Herrero Band + The Not Knowing
A les 22:00 h.
Entrada lliure



Josephine Foster & Víctor Herrero Band
www.myspace.com/jfostervherreroband
www.josephinefoster.info

La colecció Canciones Populares Españolas recopilades i armonitzades per Federico García Lorca fou censurada en temps de Franco, i avui en dia aquesta música sobreviu encara, tot i que de manera molt lleugera en el subconscient del poble espanyol. Inspirats per la contagiosa gravació de las cançons de Lorca i La Argentinita de 1931, Josephine Foster i el seu company, el músic espanyol Víctor Herrero, han arreglat aquesta poètica i rica colecció per a la seva nova banda acústica, formada mentres vivien a la serra de Granada. Anda jaleo és la gravació en directe de la seva visió d’aquestes cançons populars espanyoles. Una celebració visceral de la cançó popular anònima i de la seva persistència.
Josephine Foster és una reconeguda i interessantíssima cantant folk nord-americana, nascuda a Colorado. En actiu des de fa més d’una dècada ha publicat deu àlbums, la majoria en solitari. Ha colaborat amb artistes com Devendra Banhart, i amb el seu disc de rock psicodèlic All the leaves are gone (2004) se la va comparar amb Patti Smith o Jefferson Airplane. El seu darrer disc, Anda jaleo, l’ha publicat el prestigiós segell londinenc Fire Records que edita també els treballs d’artistes com: Jad Fair, Danielson, Giant Sand, Howe Gelb, o Jackie O Motherfucker, entre molts altres. En definitiva, aquesta serà una actuació única i excepcional que tindrà lloc en un marc incomparable com és el petit escenari del teatre de la Societat La Caritat de Boadella d’Empordà.
Única actuació a Catalunya!


Las Noticias de la 2 - Josephine Foster & Victor Herrero Band

Josephine Foster & Victor Herrero Band | Myspace Music Videos


----------------------------------------------------



The Not Knowing
www.myspace.com/thenotknowingmusic

Sonia Bermejo lidera The Not Knowing, actualment amb l’ajut a la guitarra d’Oscar H. Grand. Poetessa, cantant i compositora, porta ja uns quants anys escribint precioses i magnífiques cançons, marcades molt especialment per la poderosa textura de la seva veu. En alguns casos ha arribat a adaptar textos d’alguns dels seus poetes de referència com: Dorothy Parker, Robert Creeley, o Mijaíl Lérmontov, per convertir-los en cançons exquisites de melodies impecables, molt properes al lo-fi nord-americà. Ha gravat un EP, que de moment però està encara sense editar, tot i que està prevista la seva publicació en els propers mesos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada